top of page

Diensten

CombiBuild kan u veel verschillende manieren van dienst zijn. Of het nu gaat om een grootschalige uitbouw of het aanleggen van uw keukenvloer. Ook voor de grote projecten op maat leveren wij ieder gewenste afbouw klus. 

BOUW

CombiBuild heeft ervaring met nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden.

Samen met U als opdrachtgever wenden wij als afbouwbedrijf onze kennis en ervaring op het gebied van de hier genoemde specialismen aan om uw bouwproject tot een succes te brengen.

Voor zowel advies, levering en uitvoering kunt u bij ons terecht, want uw bouwproject is een uitdaging voor CombiBuild.

LOODGIETERSWERK

We kunnen u van dienst zijn met een groot aantal verschillende vormen van loodgieterswerk. Wilt u bijvoorbeeld een dak van zink, dakpannen of bitumen laten vervangen? Wij kunnen u van dienst zijn met het zinkwerk voor daklijsten en goten, met het aansluiten van het dak op de gevel met loodwerk en met het plaatsen van nieuw sanitair of de reparatie van een CV-ketel. Dankzij onze uitgebreide ervaring met loodgieterswerk kunnen we u op een aantal verschillende manieren van dienst zijn.

TUIN /  BESTRATING

We zijn een handige klusjesman voor in de tuin, zodat u de verschillende klussen  professioneel uit kunt laten voeren. Heeft u er zelf de tijd niet voor, of mist u de handigheid om bijvoorbeeld het tuinhuisje op een degelijke manier in elkaar te zetten? Geen probleem, wij zijn u er graag mee van dienst. We zorgen voor een degelijke aanpak en een vlotte werkwijze. Dit betekent dat u een scherpe prijs betaalt voor uw klussen in de tuin, terwijl wij ervoor zorgen dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

TIMMERWERK LAUNDERING

In een pand kunt u door ons op allerlei gebied timmerwerk laten uitvoeren.

Denk hierbij aan raam en deurkozijnen in de wanden, koven voorde buitenramen langs (als bijvoorbeeld het plafond wegens ruimtegebrek lager komt te hangen), plinten, afwerklatten, uit timmerenvan trapgaten, brandwerend bekleden van staalconstructie enz. 

Ook doen wij het aanbrengen van nieuwe houten vloeren en hetwijzigen van de bestaande.Zo hebben we de mogelijkheid om vloeren van bovenaf te isolerendoor middel van estrich vloerplaten als dit van onderaf niet mogelijk is.

AFBOUW VINTAGE ITEMS

Met onze ervaring en staat van dienst begrijpen we precies wat u, als opdrachtgever, van een afbouwbedrijf verwacht. U zoekt een partij met de kennis en ervaring die bewezen heeft elk project vlekkeloos te managen. U zoekt een afbouwpartner die garant staat voor een optimaal eindresultaat. U zoekt een afbouwbedrijf dat scherpe prijzen hanteert door een effectieve werkwijze. CombiBuild voldoet aan deze criteria. We nodigen u graag uit onze volgende partner te zijn.

SCHILDERWERK

Sauzen van wanden en plafonds, waar zien we het niet. De uiteindelijke afwerking die de gebruikers van een gebouw in het oog springt. Schilderen van verschillende onderdelen als wanden/plafonds/kozijnen en interieur dient vooral met nauwkeurigheid en zorg gedaan te worden. Voor grote oppervlakten zal de voorkeur uitgaan naar spuiten vanwege een sneller proces en nauwkeurigheid. 

RENOVATIE & ONDERHOUD

Restauratie en renovatie zijn een vak apart. Het doel van het restaureren van een monumentaal pand is het herstellen in de oorspronkelijke staat. Dat vereist veel inzicht in de methodes van het bouwen van vroeger.

Om alles zo goed mogelijk te restaureren of renoveren hebben wij een aantal gespecialiseerde stukadoors in dienst. Zij herstellen bijvoorbeeld traditionele lijsten door ze te trekken of te gieten. Zodanig dat de herstelde lijsten niet van de originele te onderscheiden zijn! 

Bel of e-mail ons voor een afspraak of meer informatie over renovatie, restauratie of onderhoud.

bottom of page